skip to Main Content
English English Romanian Romanian
Trei Zile La Londra

Trei zile la Londra

Londra este cel mai vizitat oras din Europa si al doilea cel mai popular de pe planeta . Este o destinatie de vis pentru oricine .

Daca nu ai vizitat inca Londra , nu te descuraja ­čśëÔÇŽun zbor la Londra a devenit tot mai usor si mai ieftin !

Iata ce poti vizita :

Clock Tower si Big Ben
Prima impresie pe care ne-o facem despre turnul “clopotului” cel mai faimos din lume este ca pare mai mic decat ne-am fi asteptat. Clock Tower are circa 97 de metri inaltime si patru cadrane care arata ora , unul pe fiecare parte si fiecare cu un diametru de peste sapte metri.Clock Tower informeaza cu o lumina rosie daca s-a deschis sedinta Camerei Reprezentantilor din apropiatele House of Parliament, vechiul palat Westminster. Si cand luminia nu se vede destul de bine , adica pe timpul zilei , importanta functie de semnalizare este indeplinita de un streag.

Buckingham Palace

Reprezinta tinta a numerosi vizitatori care in fiecare dimineata se inghesuie in fata portii pentru a astepta cea mai faimoasa schimbare a garzii . Buchingham Palace pare sa ofere imaginea cea mai frumoasa din partea lacului , aproape de Green Park , considerat cel mai mai elegant din parcurile regale .

Trafalgar Square

Este poate cea mai cunoscut─â pia╚Ť─â din Londra, fiind ╚Öi locul unde se g─âse╚Öte Coloana lui Nelson, monumentul dedicat b─ât─âliei de la Trafalgar . Tot aici se intampla o multime de concerte, spectacole si evenimente culturale.

Oxford Street

Este una dintre cele mai mari ╚Öi mai aglomerate str─âzi de shopping din lume. De o parte ╚Öi de alta a ei, exist─â sute de magazine pentru toate buzunarele.Dar, chiar ╚Öi dac─â nu e╚Öti un ├«mp─âtimit al cump─âr─âturilor po╚Ťi face o simpl─â plimbare de-a lungul ei ╚Öi nici nu e nevoie s─â sco╚Ťi bani din buzunar pentru asta.

 Picadilly Circus

Piccadilly Circus este una dintre cele mai aglomerate piete din inima Londrei. Este celebra pentru fantana ce poate fi vazuta aici si care a fost ridicata la sfarsitul secolului al 19-lea si pentru reclamele luminoase care au transformat aceasta piata intr-o versiune in miniatura a altei piete celebre, Times Square din New York .Piccadilly Circus este astazi partial o zona pietonala si un loc un preferat de intalnire intre multi londonezi inainte de a merge la shopping sau la spectacolele din zona. Soho, Chinatown, Piata Leicester si Piata Trafalgar se gasesc toate la o distanta de Piccadilly Circus, ce poate fi parcursa mergand pe jos.

Nothing Hill and Portobelo


Notting Hill este absolut spectaculos, cu case frumos colorate, strazi animate, magazine, mancare gatita pe strada, magazine cu antichitati si atmosfera vibranta. Zona este destul de populara datorita peliculei ” Nothing Hill ” in care protagonisti au fost Julia Roberts si Hugh Grant . Cele doua atractii( Nothing Hill si Portobello Road) trebuie descoperite la o plimbare sau la o pauza de shopping!

Madame Tussauds

Cel mai faimos muzeu al figurilor de cear─â din lume, ╚Öi probabil cel mai vechi . Muzeul const─â ├«ntr-o colec╚Ťie de figuri de ceara ( peste 250 )ce reprezint─â oameni faimo╚Öi din istorie sau personalit─â╚Ťi moderne ├«n cadre realistice, purt├ónd haine adev─ârate .Merita vizitat!

London eye

Este cea mai mare atractie a Marii Britanii. Roata are 135 de metri inaltime, iar diametrul rotii masoara 120 de metri. Sunt in total 32 de capsule . O rotatie completa dureaza 30 de minute.De aici poti achizitiona bilete.

iuliana

365calatorii este un site din Romania dedicat vacantelor pe cont propriu lansat in luna februarie 2019
365calatorii este un proiect personal ce ofera ponturi si informatii de calatorie

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *