In Sibiu a n-a oara!

Written by iuliana.radescu

October 14, 2020

Ori de cate ori vizitezi Sibiul nu ai cum sa te plictisesti. Chiar daca este perioada de pandemie de CORONA VIRUS, vezi destul de multi turisti in acest oras, unul din cele mai frumoase orase din Romania, fiind si capitala cultural europeana , in prezent fiind unul dintre marile centre urbane, economice si social-culturale ale tarii .

Sibiul este o destinatie de vizitat pe jos . Asadar , odata ce ai ajuns in centrul vechi, ajungi in Piata Mare ,care mie imi place la nebunie.

Aici in centru vechi sunt principalele atractii turistice , de neratat : Turnul Sfatului, Primaria , Piata Mica , Muzeul Brukental, Biserica Evanghelica, Podul Minciunilor, Zidurile si Turnurile de aparare, Turnul Olarilor , Parcul Cetatii, Parcul Astra, Muzeul de Istorie Naturala, etc, si bineinteles o multimeeee de cafenele si terase unde poti lua masa .

La capitolul cazare de data asta nu am mai ales hotel si am optat pentru un apartament cu 2 camere pe airbnb, in apropiere de Piata Mare .Preturile variaza intre 80-130 lei / noapte , ceva mai mici ca la hotel.

Chiar daca este 14 octombrie ,si vremea s-a racit , Sibiul este un oras fain, plin de lume pe strazi ,mancare buna , vanzoleala ,cu magazine deschise pana la ora 22.

Articole recente

Targul de Craciun de la Budapesta

Targul de Craciun de la Budapesta

Budapesta este de vizitat tot timpul anului, iar in aceasta perioada este parca mai frumos, din punctul meu de vedere...

Un weekend la Oradea

Un weekend la Oradea

De ce sa mergi in Oradea? Pai in primul rand este un oras frumos , impartit in doua de raul Crisul Repede ce ascunde...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *